ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB DESIGN & ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ

Στην E-GROWTH παρέχουμε υπηρεσίες γραφιστικής που δεν περιορίζονται στο web αλλά καλύπτουν και ένα ευρύ φάσμα. Χτίζουμε μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα που θα αντιπροσωπεύει την επικοινωνία της επιχείρησης σας με τους πελάτες σας. Οι προτάσεις μας βασίζονται σε μακρόχρονη εμπειρία στο web αλλά και στο print design.

WEB DESIGN

Δημιουργούμε μοναδικά, όμορφα και μοντέρνα γραφικά και πρότυπα που θα αναδείξουν την εταιρική σας ταυτότητα. Εστιάζουμε στο mobile χωρίς να παραμελούμε τις υπόλοιπες συσκευές.

Η φιλοσοφία μας είναι το pixel perfect design ώστε ο επισκέπτης ενός site / eshop να έχει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης χωρίς να χρειάζεται να σκεφτεί πως γίνεται κάτι.

TRENDY, MINIMAL Ή OLD STYLE;

Ακολουθούμε τις τάσεις αλλά δεν περιοριζόμαστε από αυτές. Σχεδιάζουμε με βάση τον πελάτη και όχι την μόδα. Ξέρουμε πότε πρέπει να είμαστε τολμηροί και πότε ακολουθήσουμε πιο παραδοσιακές νόρμες στον σχεδιασμό.

Χτίζουμε την εταιρική σας ταυτότητα με άποψη αλλά πάντα σεβόμενοι τις επιθυμίες σας.

 

INCLUSIVE VISUALS / DARK MODE / BRANDED MEMES

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το λογότυπό σας δεν είναι μια απλή λέξη ή ένα απλό σηματάκι που συνοδεύει την κάρτα σας ή κάθεται στην πάνω αριστερή γωνία της ιστοσελίδας σας.

Το λογότυπό σας είναι η εταιρική σας ταυτότητα! Αντιπροσωπεύει το ύφος, τον σκοπό και τις αξίες σας. Επικοινωνεί το target group σας και περνάει ένα μήνυμα στους πελάτες σας.

Στην E-GROWTH ξέρουμε ακριβώς τον τρόπο και έχουμε τα skills ώστε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό λογότυπο που θα περάσει το μήνυμα εκεί που πρέπει.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BANNERS

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία banner για χρήση στις προωθητικές σας ενέργειες, στον ιστότοπο σας, στα social media καθώς και στα newsletter σας.

Γνωρίζουμε τα industry standards και παραδίδουμε fully optimized γραφικά σε οποιαδήποτε μορφή απαιτείται.

ΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA

Με τα TikTok, Instagram & Facebook να έχουν δισεκατομμύρια χρηστών που αλληλεπιδρούν με εταιρείες καθημερινά, η εικόνα σας στα κοινωνικά δίκτυα δεν μπορεί να θεωρηθεί παρά να ληφθεί σοβαρά υπόψην.

Σχεδιάζουμε γραφικά για μια όμορφη παρουσία σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία σας.

Κινητό τηλέφωνο και εφαρμογές
Ancient meme: Ανθρωπος που παραγγελνει meme

BRANDED MEMES

Σήμερα, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιό άμεσο από ένα meme*. Δημιουργούμε μιμίδια τα οποία θα “περάσουν” το μήνυμα σας εκεί που πρέπει.

*Διαδικτυακό μιμίδιο ή Φαινόμενο του διαδικτύου αποκαλείται οτιδήποτε προκαλεί έντονο ενδιαφέρον στους χρήστες του Διαδικτύου και εξαπλώνεται ραγδαίως στον Κυβερνοχώρο.

ΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ WEB

ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΟΙΧΟΥ!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ

Η εταιρική σας κάρτα θα πρέπει να ακολουθεί σχεδιαστικά την ιστοσελίδα και το λογότυπό σας. Θα πρέπει να ξεχωρίζει και να μην θυμίζει κάρτα περασμένης δεκαετίας.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε την επαγγελματική σας κάρτα με τέτοιον τρόπο που θα περιέχει τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να φαίνεται “μπουκωμένη”.

ΑΦΙΣΕΣ & ΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Με την υπηρεσία γραφιστικής μας, μπορούμε να παρέχουμε σχεδιασμό γραφικών για μια πινακίδα, μία αφίσα, ένα flyer, μια ταπετσαρία ένα εξώφυλλο βιβλίου ή μια ετικέτα κρασιού.

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες συνεργάτες της E-GROWTH  για σχεδιασμό γραφικών που προορίζονται για εκτύπωση. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμοίψει.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Αφήστε μας το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημά σας.