ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ CS-CART

Η E-GROWTH είναι μια εταιρεία με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων με τη χρήση της πλατφόρμας CS-CART. Κατά την πορεία της, έχει αναπτύξει αμέτρητα add-ons και προσαρμογές (customizations), καθώς και δημιουργήσει δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν χιλιάδες χρήστες.

Η ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ CS-CART

Η εμπειρία μας στην CS-CART μας έχει επιτρέψει να γίνουμε ειδικοί στην πλατφόρμα αυτή και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου λύσεις στους πελάτες μας. Αναγνωρίζουμε την αξία του CS-CART ως μια ευέλικτη, αξιόπιστη και επεκτάσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε προηγμένα καταστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών μας.

cs-cart logo
Καλώδιο που συνδέει 2 σημεία

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ CS-CART ADDONS

Έχουμε αναπτύξει add-ons για την επέκταση των δυνατοτήτων του CS-CART, επιτρέποντας στους πελάτες μας να επωφεληθούν από επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες. Αυτά τα add-ons περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενισχυμένη διαχείριση προϊόντων, ευέλικτες επιλογές πληρωμών, προηγμένη διαχείριση παραγγελιών και αναφορές, βελτιωμένη SEO, ενσωμάτωση μεταφορικών, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα.

EXOYME ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ CS-CART

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ & ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ομάδα μας έχει αναλάβει την κατασκευή και την παραμετροποίηση δεκάδων ηλεκτρονικών καταστημάτων με το CS-CART, καθιστώντας τα λειτουργικά και αισθητικά προσεγμένα. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική εμπειρία αγορών και να τους βοηθούμε να επιτύχουν τους στόχους τους στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι επιτυχημένες υλοποιήσεις μας έχουν οδηγήσει στην εξυπηρέτηση χιλιάδων χρηστών, οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί τις ανάγκες τους στην ομάδα μας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις τους και να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Μία σκάλα που ανεβαίνει