ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ CS-CART

Η E-GROWTH είναι μια εταιρεία με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων με τη χρήση της πλατφόρμας CS-CART. Κατά την πορεία της, έχει αναπτύξει αμέτρητα add-ons και προσαρμογές (customization), καθώς και δημιουργήσει δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν χιλιάδες χρήστες. Το CS-CART είναι η πρώτη μας επιλογή όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ CS-CART

Η ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ CS-CART

Η εμπειρία μας στην CS-CART μας έχει επιτρέψει να γίνουμε ειδικοί στην πλατφόρμα αυτή και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου λύσεις στους πελάτες μας. Αναγνωρίζουμε την αξία του CS-CART ως μια ευέλικτη, αξιόπιστη και επεκτάσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε προηγμένα καταστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών μας.

cs-cart logo
Καλώδιο που συνδέει 2 σημεία

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ CS-CART ADDONS

Έχουμε αναπτύξει add-ons για την επέκταση των δυνατοτήτων του CS-CART, επιτρέποντας στους πελάτες μας να επωφεληθούν από επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες. Αυτά τα add-ons περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενισχυμένη διαχείριση προϊόντων, ευέλικτες επιλογές πληρωμών, προηγμένη διαχείριση παραγγελιών και αναφορές, βελτιωμένη SEO, ενσωμάτωση μεταφορικών, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα.

EXOYME ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ CS-CART

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ & ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ομάδα μας έχει αναλάβει την κατασκευή και την παραμετροποίηση δεκάδων ηλεκτρονικών καταστημάτων με το CS-CART, καθιστώντας τα λειτουργικά και αισθητικά προσεγμένα. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική εμπειρία αγορών και να τους βοηθούμε να επιτύχουν τους στόχους τους στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι επιτυχημένες υλοποιήσεις μας έχουν οδηγήσει στην εξυπηρέτηση χιλιάδων χρηστών, οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί τις ανάγκες τους στην ομάδα μας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις τους και να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Μία σκάλα που ανεβαίνει

ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ & ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ CS-CART

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ PANEL

Το admin panel του CS-Cart είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην ευκολία χρήσης και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Η κύρια οθόνη προσφέρει έναν συνοπτικό πίνακα ελέγχου (dashboard) με στατιστικά πωλήσεων, παραγγελιών και επισκεψιμότητας, επιτρέποντας στους διαχειριστές να έχουν άμεση πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες.
Η πλοήγηση γίνεται εύκολα μέσω του κεντρικού μενού, όπου οι διάφορες ενότητες (π.χ. Προϊόντα, Παραγγελίες, Πελάτες, Προωθητικές ενέργειες) είναι ξεκάθαρα διαχωρισμένες. Κάθε ενότητα προσφέρει εργαλεία αναζήτησης και φίλτρα, επιτρέποντας γρήγορη εύρεση και διαχείριση των δεδομένων.

Η δημιουργία και επεξεργασία προϊόντων γίνεται μέσω φιλικών προς τον χρήστη φορμών, με πεδία που καθοδηγούν τον χρήστη και προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης. Οι ειδοποιήσεις και τα μηνύματα είναι άμεσα ορατά, βελτιώνοντας την επικοινωνία εντός της ομάδας διαχείρισης.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Το CS-Cart διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες προωθήσεων και κουπονιών, προσφέροντας ένα ισχυρό εργαλείο marketing χωρίς την ανάγκη εξωτερικών προσθηκών. Οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν διάφορες προσφορές και εκπτώσεις, προσελκύοντας περισσότερους πελάτες και αυξάνοντας τις πωλήσεις.

Με την ενσωματωμένη υποστήριξη για κουπόνια, μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικούς κωδικούς έκπτωσης που οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την αγορά τους. Οι προωθητικές ενέργειες μπορούν να διαμορφωθούν με ποικίλα κριτήρια, όπως συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, ελάχιστη αξία παραγγελίας ή αριθμό τεμαχίων.

Το σύστημα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και προσφέρει ευκολία στη χρήση, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις προσφορές ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Το CS-Cart προσφέρει προηγμένες δυνατότητες δημιουργίας φίλτρων, επιτρέποντας στους διαχειριστές να δημιουργούν φίλτρα βασισμένα σε χαρακτηριστικά προϊόντων, τιμές, αποθέματα και άλλα. Αυτά τα φίλτρα βοηθούν τους πελάτες να βρουν γρήγορα τα προϊόντα που αναζητούν, βελτιώνοντας την εμπειρία τους στο κατάστημα.

Με το εύχρηστο interface, μπορείτε να προσθέσετε και να προσαρμόσετε φίλτρα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Τα φίλτρα μπορούν να εφαρμοστούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες ή σε ολόκληρο το κατάστημα, καθιστώντας την πλοήγηση πιο ευχάριστη και αποδοτική για τους χρήστες.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το CS-Cart υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία τρόπων πληρωμής, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν την πιο βολική μέθοδο για αυτούς. Από πιστωτικές κάρτες και PayPal μέχρι τραπεζικές μεταφορές και αντικαταβολή, οι επιλογές είναι πολλές και ευέλικτες.

Επιπλέον, η E-GROWTH μπορεί να προσθέσει οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής ζητηθεί, προσαρμόζοντας το κατάστημά σας στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών σας. Έτσι, εξασφαλίζεται ότι οι πελάτες σας θα έχουν πάντα τις πιο κατάλληλες και ασφαλείς επιλογές πληρωμής στη διάθεσή τους.

ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ; ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Το CS-Cart παρέχει προηγμένες δυνατότητες δημιουργίας πολύπλοκων κανόνων χρέωσης μεταφορικών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μπορείτε να καθορίσετε χρεώσεις βασισμένες σε παράγοντες όπως βάρος, όγκος, προορισμός και τρόπος αποστολής.

Αυτοί οι κανόνες επιτρέπουν ευελιξία στη διαμόρφωση των μεταφορικών εξόδων, διασφαλίζοντας δίκαιες και ακριβείς χρεώσεις για τους πελάτες. Το σύστημα υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές αποστολής και συνεργάζεται με διάφορους μεταφορείς, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΟΤΗΤΑ "THE EASY WAY"

Το CS-Cart υποστηρίζει περιεχόμενο σε πολλές γλώσσες, καθιστώντας το ιδανικό για διεθνείς επιχειρήσεις. Με την ενσωματωμένη δυνατότητα πολλαπλών γλωσσών, μπορείτε να μεταφράσετε εύκολα προϊόντα, κατηγορίες, σελίδες και μηνύματα συστήματος.

Η διαχείριση των μεταφράσεων γίνεται απευθείας από το admin panel, επιτρέποντας γρήγορες και εύκολες αλλαγές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πελάτες σας μπορούν να περιηγηθούν και να αγοράσουν στη γλώσσα που προτιμούν, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης και αυξάνοντας τις πωλήσεις σας σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ XML/CSV ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΜΑΤΑ

Το CS-Cart προσφέρει μια εύκολη και γρήγορη δυνατότητα εισαγωγής καταλόγων προμηθευτών, είτε σε μορφή XML είτε σε CSV. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την άμεση ενημέρωση και προσθήκη προϊόντων στο κατάστημά σας, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας τα σφάλματα.

Μέσω του admin panel, μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία, να χαρτογραφήσετε πεδία και να διαχειριστείτε τα δεδομένα με ευκολία. Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζει την αυτοματοποίηση της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι οι κατάλογοι των προμηθευτών σας είναι πάντα ενημερωμένοι και ακριβείς.

70+ ΔΩΡΕΑΝ ADDONS ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Το CS-Cart προσφέρει δωρεάν πάνω από 70 addons, καλύπτοντας αμέτρητες ανάγκες και βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας. Αυτά τα πρόσθετα περιλαμβάνουν εργαλεία για SEO, marketing, πληρωμές, αποστολές, και πολλά άλλα.

Με την εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση των addons μέσω του admin panel, μπορείτε να προσαρμόσετε το κατάστημά σας ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Τα δωρεάν αυτά εργαλεία σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τις δυνατότητες του CS-Cart χωρίς επιπλέον κόστος, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

ΕΞΤΡΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η E-GROWTH!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΘΕΙ

ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ...

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ESHOP ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

ΜΕ CS-CART

Αφήστε μας το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημά σας.