ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΑΠΟ ΤΗΝ E-GROWTH

Παρέχουμε υπηρεσίες SEO που σαν στόχο έχουν την βελτίωση της θέσης της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης με βασικό στόχο την Google αλλά χωρίς να περιορίζουμε τους στόχους μας μόνο σε αυτήν.

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Στην E-GROWTH έχουμε μια μακρόχρονη εμπειρία στην επιστήμη της  βελτιστοποίησης των οργανικών αποτελεσμάτων ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Οι υπηρεσίες SEO που προσφέρουμε έχουν βοηθήσει τους πελάτες μας να κερδίσουν περισσότερες οργανικές επισκέψεις, να δουν αύξηση του conversion και μείωση του bounce rate καθώς οι επισκέπτες είναι στοχευμένοι.

Μία σκάλα που ανεβαίνει

SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ / ESHOP

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ SITE / ESHOP ΣΑΣ

Αναπαραγωγή Βίντεο

ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Στην E-GROWTH θεωρούμε πως το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μιλήσουμε ειλικρινά με τον πελάτη μας. Να του εξηγήσουμε με εύκολο και κατανοητό τρόπο:

  • Τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.
  • Τι θα κάνουμε ώστε να λυθούν το συντομότερο.
  • Ότι δεν μπορεί να πάει στην πρώτη θέση με κάποιον μαγικό τρόπο.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε την εμπειρία να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει το site / eshop σας. Να δούμε αν αυτά τα προβλήματα επηρεάζουν και κατά πόσο την κατάταξη σας στα οργανικά αποτελέσματα καθώς και να ανακαλύψουμε πιθανά αίτια που δημιιουργούν αυτά τα προβλήματα.

Ο εντοπισμός των προβλημάτων τόσο on-site όσο και off-site είναι το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα για την αντιμετώπισή τους.

Μια μεγάλη οθόνη όπου 2 άνθρωποι αφαιρούν τα bugs
Onsite seo

ΕΠΙΛΥΣΗ ON-SITE ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Η τεχνογνωσία μας σε ένα μεγάλο εύρος τεχνολογιών μας επιτρέπει να μπορούμε να επέμβουμε στον προγραμματισμό τόσο στο backend όσο και στο frontend της ιστοσελίδας ή/και του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Μπορούμε να διορθώσουμε προβλήματα στην δομή της HTML καθώς και να επιλύσουμε προβλήματα που προέρχονται από τον server και μπορεί να εμποδίζουν τις μηχανές αναζήτησης να διαβάσουν το περιεχόμενο σας.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ OFF-SITE

Πολλοί πελάτες μας, έχουν δοκιμάσει να προωθήσουν την δουλειά τους μόνοι τους, ακολουθώντας συμβουλές στο διαδίκτυο ή με την βοήθεια “επαγγελματιών” αμφιβόλου αξίας και πολλές φορές έχουν γίνει λάθη που έχουν βλάψει το authority του domain τους.
Το αποτέλεσμα δηλαδή ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ήθελαν.

Στην E-GROWTH προσπαθούμε να διορθώσουμε προβλήματα που προκύπτουν από αυτές τις ενέργειες. Ενημερώνουμε τις μηχανές αναζήτησης και προσπαθούμε να αντιστρέψουμε την ζημιά.

Ανωτερότητα ενός έναντι άλλων
Μια ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα αναζήτησης κοπέλα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΕΛΤΙΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Η μαγική αυτή πρόταση “εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών” που θα δείτε παντού σαν buzzword, δεν είναι άλλο από τις εξής οδηγίες:

  • Δημιουργία και προβολή του περιεχομένου με τρόπο που “απαντά” στο ερώτημα (query) του χρήστη.
  • Αντιμετώπιση της μηχανής αναζήτησης όπως έναν απλό επισκέπτη.
  • Σωστή δομή και ιεραρχία του περιεχομένου.
  • Εύκολη και γρήγορη πλοήγηση του χρήστη στο περιεχόμενο.
  • Αποδοχή του περιεχομένου από τρίτες πηγές (authority).

PERFORMANCE OPTIMIZATION

Βελτιώνουμε την ταχύτητα κάθε σελίδας του  site / eshop σας. Δεν μένουμε στα αποτελέσματα ενός speed test εργαλείου αλλά βελτιώνουμε συνολικά την ταχύτητα της εφαρμογής.

Βελτιστοποιούμε το user perceived latency, τον χρόνο που απαιτείται για να κάνει μια αγορά ή να ολοκληρώσει έναν στόχο ένας επισκέπτης συνολικά καθώς και τον χρόνο φόρτωσης κάθε σελίδας φυσικά.

Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες hosting που προσφέρουμε, το αποτέλεσμα στην ταχύτητα είναι εκπληκτικό!

Ένας μετρητής ταχύτητας

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ON-SITE SEO ΗΔΗ

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ SEO OPTIMIZED!

Το ρομπότ της Google

SITEMAPS / INDEXING / CRAWLING

Κάθε ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα που κατασκευάζουμε διαθέτει όλες τις κατάλληλες τεχνολογίες και τεχνοτροπίες ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο από τους crawlers των μηχανών αναζήτησης.
Επίσης, η εφαρμογή ενημερώνει αυτόματα τις μηχανές για νέες σελίδες με χρήση τεχνολογίας IndexNow.
Τέλος, εννοείται πως υπάρχουν sitemaps για μηχανές και ανθρώπους ώστε να ανακαλύπτεται το περιεχόμενο εύκολα.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι δουλειές μας, δίνουν πάντα έμφαση στην προσβασιμότητα. Με την κυκλοφορία της ενημέρωσης Core Web Vitals της Google σε εξέλιξη, υπάρχει μια αυξανόμενη εστίαση στην εμπειρία των χρηστών στον κόσμο του SEO.

Η Google έχει από καιρό προωθήσει τη χρηστικότητα και την προσβασιμότητα του ιστότοπου χέρι-χέρι οπότε θεωρούμε πως αν όχι ήδη, το accessibility θα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον όσον αφορά τα οργανικά αποτελέσματα.

Άνθρωποι με διάφορες ικανότητες και ανάγκες
Μεγεθυντικός φακός που ανακαλύπτει metadata

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ META-ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα Rich Snippets παρέχουν στους χρήστες εύκολες συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα αναζήτησής τους με μια ματιά.
Κατά την αναζήτηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν εύκολα να δουν κριτικές και αξιολογήσεις και όταν αναζητούν ένα άτομο, θα λάβουν βοήθεια για τη διάκριση μεταξύ ατόμων με το ίδιο όνομα. Είναι μια απλή αλλαγή στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης, ωστόσο τα πειράματά μας έχουν δείξει ότι οι χρήστες βρίσκουν τα νέα δεδομένα πολύτιμα—αν δουν χρήσιμες και σχετικές πληροφορίες από τη σελίδα, είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Ένα ασφαλές και αξιόπιστο site / eshop είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός επιτυχημένου SEO project.

Ασφάλεια
Στην E-GROWTH παρέχουμε δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας SSL certificate και χρησιμοποιούμε όλες τις τεχνικές ώστε όλες οι σελίδες της εφαρμογής να είναι ασφαλείς.

Αξιοπιστία
Ο επισκέπτης ενός ιστοτόπου θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για την επόμενη κίνησή του, να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιός βρίσκεται πίσω από το ηλεκτρονικό κατάστημα / ιστοσελίδα και να μπορεί εύκολα να δει πως χρησιμοποιούνται τα δεδομένα του.

Κλειδαριά σε πράσινο φόντο - ασφάλεια

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

χέρι που αγγίζει το φώς

ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ / ΤΟΠΙΚΟΤΗΤΑ / DEVICE AWARENESS​

Ζούμε ήδη στο μέλλον. Οι χρήστες πλοηγούνται με κινητές συσκευές, αγοράζουν μέσω της τηλεοράσεων, κάνουν τα ψώνια του σπιτιού από την λίστα που παράγει το ψυγείο τους.

Στην E-GROWTH εφαρμόζουμε τακτικές SEO του μέλλοντος (δηλαδή του σήμερα) ώστε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες εκείνες που θα επιτρέψουν στην εφαρμογή σας να εμφανιστεί εκεί που πρέπει, όταν πρέπει.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ E-GROWTH ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Αφήστε μας το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημά σας.