ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

LIVEON

Η LiveOn είναι μια πλατφόρμα ψηφιακών επικοινωνιών και εκδηλώσεων που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ρυθμίζουν και να διαχειρίζονται τα δικά τους ψηφιακά events σε πραγματικό χρόνο και με εξαιρετική ευκολία.

Δυνατότητες chat και videocalling, full addons system, custom forms, networking δυνατότητες καθώς και σύστημα gamification, certification και μηχανισμούς ticketing.

Η LiveOn είναι πραγματικά ένα έργο για το οποίο είμαστε υπερήφανοι στην E-GROWTH!

Laptop που εμφανίζει το LiveOn complex
Λογότυπο CRETAFORCE

CretaForce

Μια ακόμη μεγάλη πλατφόρμα που κατασκευάσαμε είναι η περιοχή πελατών της Cretaforce.gr!

Διαχείριση και παραγγελιοληψία hosting, υπολογισμός πακέτων και κύκλων χρέωσης, διαχείριση των λογαριασμών χρηστών και δημιουργία βάσεων δεδομένων, σύνδεση μέσω SSH και εκτέλεση εντολών στους servers της εταιρείας καθώς και κατοχύρωση domain σε όλα τα γνωστά TLDs, μεταφορά domain, διαχείριση nameservers κτλ.

Επιπλέον, η πλατφόρμα υποστηρίζει 2FA με χρήση SMS καθώς και ειδοποιήσεις λήξης υπηρεσιών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ PARKING ΓΙΑ ΤΟ AIRPARK.GR

Η εφαρμογή διαχείρισης θέσεων πάρκινγκ που κατασκευάσαμε για το Airpark.gr είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό που απλοποιεί την διαδικασία κράτησης θέσεων για τους χρήστες και βοηθά τους διαχειριστές να παρακολουθούν την χρήση και την διαθεσιμότητα των θέσεων.
Με αυτή, οι πελάτες μπορούν να κάνουν εύκολα κρατήσεις, να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες τους και να παρακολουθούν τις προηγούμενες και επικείμενες κρατήσεις τους. Η εφαρμογή παρέχει επίσης στους διαχειριστές ένα ισχυρό εργαλείο για τη διαχείριση των πελατών και των υπηρεσιών, επιτρέποντας την εύκολη εκτύπωση τιμολογίων απευθείας στο MyData σε μορφή PDF, ιδανικά για εκτύπωση σε θερμικούς εκτυπωτές. 

Αυτό καθιστά την εφαρμογή ένα απαραίτητο εργαλείο για την αποδοτική και οργανωμένη διαχείριση χώρων στάθμευσης, βελτιώνοντας την εμπειρία τόσο των διαχειριστών όσο και των πελατών.

Απολαύστε γεύσεις από την Ελλάδα - Greek-e-foodmarket.com

GREEK-E-FOODMARKET.COM

Το greek-e-foodmarket.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει στόχο την προώθηση ποιοτικών παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων διατροφής, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πολυγλωσσικό eshop με φρέσκο design, νέο λογότυπο και νέες μοναδικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

THE REAL ANCIENT MEMES ESHOP

Το πιο τρελό e-shop της Ελλάδας είναι εδώ! Στο Ancientmemes.eu, τα memes που έχουν κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να τα μοιράζονται σαν να μην υπάρχει αύριο τώρα και σε μπλουζάκια, κούπες και κάλτσες!

Καλά θα πάει αυτό!

THE REAL ANCIENT MEMES APP

Είναι η σελίδα που έφερε τα memes στα ελληνικά σόσιαλ και ο μεγαλύτερος δημιουργός πρωτογενούς περιεχομένου με περισσότερα από 60.000 memes στα 7 χρόνια λειτουργίας της. Με τον σατυρικό της λόγο ζωντάνεψε έργα τέχνης, πίνακες ζωγραφικής και αγάλματα, φέρνοντας τα πιο κοντά στον κόσμο που μέσα από το γέλιο άρχισε να ενδιαφέρεται λίγο παραπάνω για τις τέχνες. Επίσης είναι η πρώτη σελίδα memes που έχει εκδώσει δικό της βιβλίο και έχει και δικό της επιτραπέζιο παιχνίδι.

Τώρα και σε app.

KARAGOUNIS.GR

Το όνομα ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, έγινε από νωρίς συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Σημαντικό για την εταιρία είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

LAMOARA.COM

Το La Moara Boutique hotel βρίσκεται λίγο έξω από την Κρανιά Γρεβενών. Χτισμένο στην 3η ζώνη του Εθνικού πάρκου “Βάλια Κάλντα” ακριβώς πάνω από τον Βενέτικο ποταμό και μέσα στην μαύρη πεύκη σ΄ ένα τοπίο που στέκεται ανάμεσα σε γή και ουρανό.

BALIASSHOES.GR

Το κατάστημα Μπάλιας είναι ένα απο τα πιο ιστορικά καταστήματα των Τρικάλων.

Είναι μια οικογενειακη επιχειρηση, η οποια παρέχει ποιοτητα, καλες τιμες, και εμπειρια! Διαθέτει και στηριζει ελληνικες βιοτεχνιες καθως και διεθνως αναγνωρισμενα brands, στο γυναικειο και ανδρικο υποδημα.
Οι τιμες ειναι προσιτες για ολο τον κοσμο!

Baliasshoes.gr

ANIFANTIS-TOOLS.GR

Το Anifantis-tools.gr δραστηριοποιείται στον χώρο τον ηλεκτρικών εργαλείων,των χρωμάτων,των μηχανημάτων κήπου καθως επίσης διαθέτει και μια μεγάλη γκάμα από εργαλεία χειρός,σιδερικά και υδραυλικά είδη.

Σκοπός του anifantis-tools.gr είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση του Πελατη,η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, και οι πολύ χαμηλές τιμές.

BEAUTEATELIER.GR

Το Beauteatelier  στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων, πρόκειται για μια εκλεκτική και οικεία ατμόσφαιρα με μίνιμαλ αισθητική, έχοντας ως βασικά του χρώματα τονους του γκρι, του λευκού και του μαύρου τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με το φυσικό χρώμα του ξύλου προσφέροντας ένα ήρεμο, ευχάριστο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του στο χώρο της κομμωτικής και της ομορφιάς!