ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ WordPress

Η E-GROWTH είναι μια εταιρεία με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, ιστοσελίδων και εφαρμογών με τη χρήση του WordPress. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε μια σημαντική τεχνογνωσία και να δημιουργήσουμε πληθώρα προσαρμοσμένων λύσεων που προσφέρουν αξία στους πελάτες μας.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ WordPress (Woo)

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ WordPress ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ

Ένα από τα κύρια ατού μας είναι η βαθιά μας γνώση του WordPress. Έχουμε εργαστεί με αυτό το επαναστατικό CMS για περισσότερο από 15 χρόνια και έχουμε αποκτήσει εμπειρία σε κάθε πτυχή του συστήματος. Κατανοούμε τις δυνατότητες και τα περιορισμούς του, και αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε και να επεκτείνουμε το WordPress με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

WordPress
Καλώδιο που συνδέει 2 σημεία

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ PLUGINS & THEMES

Κατά την πορεία μας, έχουμε δημιουργήσει πολλά πρόσθετα (plugins) και θέματα (themes) για το WordPress. Αυτά τα πρόσθετα και θέματα μας έχουν βοηθήσει να προσφέρουμε προηγμένες λειτουργίες και εξατομικευμένα σχέδια για τους πελάτες μας. Η ικανότητα να δημιουργούμε προσαρμοσμένα πρόσθετα και θέματα, μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους.

ESHOP ΜΕ WOOCOMMERCE;

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ WOO ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ESHOP ΜΕ WOO

Έχουμε επίσης εξειδίκευση στη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων με το WordPress. Η ομάδα μας έχει αναπτύξει δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμο. Κατανοούμε τις απαιτήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως τη διαχείριση προϊόντων, την πληρωμή, την αποστολή και την προώθηση, και μπορούμε να δημιουργήσουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε είδους επιχείρηση.

WOOCOMMERCE
Άνθρωπος που δουλεύει σε laptop

ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Η προσέγγισή μας στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών με το WordPress βασίζεται στην κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και την παροχή εξατομικευμένων λύσεων. Αναλύουμε προσεκτικά τις απαιτήσεις και τις στόχους του κάθε έργου και δημιουργούμε μια στρατηγική ανάπτυξης που να ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες. Χρησιμοποιούμε τα προηγμένα χαρακτηριστικά του WordPress και τα προσαρμόζουμε ανάλογα για να δημιουργήσουμε λειτουργικές, αισθητικά ελκυστικές και χρήσιμες ιστοσελίδες και εφαρμογές.