ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ OPENCART

Το OpenCart είναι μια ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα e-commerce, που παρέχει μια πλήρη λύση για τη δημιουργία και τη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Με την ευελιξία και την εκτεταμένη λειτουργικότητά της, η πλατφόρμα OpenCart έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ OPENCART DEVELOPERS

Η E-GROWTH έχει αποκτήσει πολυετή εμπειρία και έχει εμπεδώσει βαθιά τις δυνατότητες του OpenCart. Έχοντας συνεργαστεί σε πολλά project με το OpenCart, η E-GROWTH έχει αποδείξει την ικανότητά της να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις και πρόσθετα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών.

Καλώδιο που συνδέει 2 σημεία

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ADDONS & ΣΥΝΔΕΣΗ ERP

Είτε πρόκειται για την ανάπτυξη ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος με το OpenCart, είτε για την προσαρμογή και την επέκταση ενός υπάρχοντος, η E-GROWTH διαθέτει την τεχνογνωσία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της. Η ομάδα της E-GROWTH μπορεί να αναπτύξει πρόσθετα (addons) για να προσθέσει επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες στο OpenCart, καθώς και να προσαρμόσει το κώδικα για να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.