SOCIAL MEDIA MARKETING & OPTIMIZATION

Στην E-GROWTH έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την επιχείρησή σας γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (κοινώς Social Media). Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες influencers & viral content creators που μπορούν να απογειώσουν την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας και των προϊόντων σας!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA ACCOUNT / PAGE

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την δημιουργία και την διαχείριση της εταιρικής σας παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • TikTok
  • YouTube
  • Pinterest
  • LinkedIn
Άνθρωποι και social media
Κινητό που διαχέει καρδούλες και likes. Viral

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ VIRAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Μπορούμε να παράξουμε viral περιεχόμενο (κείμενο, εικόνες, animations & videos) που θα αναπαράγεται από τους χρήστες των social media με μεγάλο ρυθμό με αποτέλεσμα την εξάπλωση της φήμης της εταιρείας σας ή/και του προϊόντος σας.

Έχουμε case studies διάφορων success stories που μας εμπιστεύτηκαν και είδαν το brand awareness τους να εκτοξεύεται.

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ POST ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ

Μπορούμε να παρουσιάσουμε την εταιρεία ή/και το προϊόν ή την υπηρεσία σας  μέσω guest posts, shares και tagging σε σελίδες και λογαριασμούς που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που τις ακολουθούν!

Έχουμε πρόσβαση σε σελίδες με στοχευμένο κοινό ώστε το μήνυμά σας να περάσει εκεί που πρέπει και να μην χαθεί το momentum.

Ρολόι, ημερολόγιο και χρονοπρογραμματισμός

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Κινητό που εμφανίζει μια διαφήμιση

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Δημιουργούμε έξυπνες διαφημίσεις που τραβάνε την προσοχή των χρηστών, επικοινωνούν το μήνυμα σας και ενημερώνουν για τις υπηρεσίες σας με τρόπο που δεν ενοχλεί.  

Μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφημιστικές καμπάνιες σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και σε όλες τις μορφές (κείμενο, στατικές ή κινούμενες εικόνες, βίντεο κτλ).

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ / ΧΡΟΝΟΣ

Οι διαφημιστικές καμπάνιες που δημιουργούμε στοχεύουν στο κατάλληλο κοινό. Μπορούμε να επιλέξουμε στενή ή και ευρεία στόχευση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε καμπάνιας.

Με την κατάλληλη στόχευση κοινού και χρόνου θα είστε σίγουροι ότι η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή αξιοποιώντας το budget σας στο έπακρο.

Βελάκι στο κέντρο του στόχου

BRAND AWARENESS

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ "ΔΕΣΙΜΟ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ!

Η λέξη BRANDING σε μαυροπίνακα

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πολλές φορές ο κόσμος λέει “Google-άρω”, “Λουξ-άρω” και “αυτός οδηγεί Τζιπ”. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που θέλει να πεί είναι “ψάχνει στο ínternet”, “πίνει πορτοκαλάδα” και “οδηγεί ένα SUV/4×4”.

Αυτό κάνει το brand awareness. Συσχετίζει ενέργειες και προϊόντα με συγκεκριμένες μάρκες, ενθαρρύνοντάς μας υποσυνείδητα να αντικαταστήσουμε κοινές λέξεις με επώνυμους όρους.

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Μόλις ο καταναλωτής γνωρίζει μια επωνυμία, αρχίζει να την αναγνωρίζει χωρίς βοήθεια, να την αναζητά για να κάνει μια αγορά, αρχίζει να την προτιμά έναντι άλλων παρόμοιων επωνυμιών και δημιουργεί μια πίστη που όχι μόνο ωθεί σε άλλες αγορές αλλά και εμπνέει συστάσεις σε οικογένεια και φίλους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το brand awareness  είναι τόσο σημαντικό. Δημιουργεί εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας, δημιουργεί θετικούς συσχετισμούς και δημιουργεί ανεκτίμητη αξία επωνυμίας που επιτρέπει στην εταιρεία σας να γίνει ένα οικείο όνομα και παίζει βασικό ρόλο σε μια αγορά.

Χτίσιμο εμπιστοσύνης τουβλάκι τουβλάκι
χέρια που έρχονται σε χειραψία

CO-MARKETING; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ!

Το co-marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χτίσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Όχι μόνο επειδή θα εκμεταλλευόσασταν το κοινό μιας άλλης επωνυμίας, αλλά επειδή μπορεί να αναδείξει ποιοι είστε και τι προσφέρετε στην αγορά σε κοινό που είναι σχετικό με το αντικείμενό σας.

Μια κοινή καμπάνια με μια άλλη εταιρεία, ένα κοινό live σε TikTok / Instagram, tagging μεταξύ εταιρειών, ένας κοινός διαγωνισμός είναι παραδείγματα co-marketing. Ανεξάρτητα από το τι, η συνεργασία με μια άλλη επωνυμία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διπλασιάσετε ή ακόμη και να τριπλασιάσετε την απήχησή σας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ & GIVEAWAYS

Έχουμε “τρέξει” αμέτρητους διαγωνισμούς και giveaways στα social media.
Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, διαχείριση και επικοινωνία του διαγωνισμού / giveaway με τρόπο που επηρεάζει θετικά το brand name σας και με ξεκάθαρο σχέδιο στόχευσης (αύξηση followers, lead generation, brand awareness).

Γνωρίζουμε τους κανόνες κάθε δικτύου και είμαστε πλήρως ενήμεροι για τους όρους και προϋποθέσεις που απαιτούνται από κάθε δίκτυο για την διενέργεια τέτοιου είδους προωθητικών ενεργειών.

Δώρα giveaways

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;

Αφήστε μας το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημά σας.