CUSTOM SOFTWARE DEVELOPMENT

Στην E-GROWTH μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε web εφαρμογή μας ζητηθεί ανεξαρτήτως μεγέθους. Το έχουμε αποδείξει δημιουργώντας πλατφόρμες όπως η LiveOn, το ONTHEWEB.GR, η πλατφόρμα Cretaforce, το MyCart καθώς και η ανάπτυξη αμέτρητων custom εφαρμογών.

Λογότυπο του Laravel framework

ΕΙΜΑΣΤΕ LARAVEL EXPERTS

Έχοντας δημιουργήσει αμέτρητες εφαρμογές με το καλύτερο PHP  framework εδώ και 10 χρόνια, η εμπειρία μας αλλά και η γνώση μας στο Laravel μας κάνει τους πλέον ειδικούς.

Από μια απλή εφαρμογή όπως το Kilovatora.gr μέχρι μια τεράστια πλατφόρμα όπως η LiveOn, το Laravel είναι η αρχική μας επιλογή. Μπορούμε να δημιουργούμε APIs, app backends καθώς και full CMS με απίστευτη ευκολία και ταχύτητα!

ΓΡΑΦΟΥΜΕ CORE PHP ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Η PHP για μας είναι σαν να μιλάμε ελληνικά. Μπορούμε να γράψουμε fully optimized php code και να δημιουργήσουμε εφαρμογές από το μηδέν που δεν στηρίζονται σε κάποιο συγκεκριμένο framework.
Αυτό, επιτρέπει στην εφαρμογή να είναι μικρή σε μέγεθος και απαιτήσεις server καθώς είναι optimized χωρίς bloatware.

Το λογότυπο της php στο κέντρο και γνωστά frameworks περιμετρικά

ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

Laptop που εμφανίζει το LiveOn complex

ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ LIVEON

Η LiveOn είναι μια πλατφόρμα ψηφιακών επικοινωνιών και εκδηλώσεων που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ρυθμίζουν και να διαχειρίζονται τα δικά τους ψηφιακά events σε πραγματικό χρόνο και με εξαιρετική ευκολία.

Δυνατότητες chat και videocalling, full addons system, custom forms, networking δυνατότητες καθώς και σύστημα gamification, certification και μηχανισμούς ticketing.

Η LiveOn είναι πραγματικά ένα έργο για το οποίο είμαστε υπερήφανοι στην E-GROWTH!

ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ CRETAFORCE

Μια ακόμη μεγάλη πλατφόρμα που κατασκευάσαμε είναι η περιοχή πελατών της Cretaforce.gr!

Διαχείριση και παραγγελιοληψία hosting, υπολογισμός πακέτων και κύκλων χρέωσης, διαχείριση των λογαριασμών χρηστών και δημιουργία βάσεων δεδομένων, σύνδεση μέσω SSH και εκτέλεση εντολών στους servers της εταιρείας καθώς και κατοχύρωση domain σε όλα τα γνωστά TLDs, μεταφορά domain, διαχείριση nameservers κτλ.

Επιπλέον, η πλατφόρμα υποστηρίζει 2FA με χρήση SMS καθώς και ειδοποιήσεις λήξης υπηρεσιών.

Λογότυπο CRETAFORCE
ONTHEWEB - Φτιάξε την εταιρική σου ιστοσελίδα

ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ONTHEWEB.GR

Δημιουργήσαμε την πλατφόρμα αυτο-εκδοσης εταιρικών ιστοσελίδων ONTHEWEB.GR που επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργούν την δική τους εταιρική ιστοσελίδα σε μόλις 10 λεπτά με επαγγελματικό σχεδιασμό!

Multitenancy application με υποστήριξη theming και custom domains!

Η πλατφόρμα της ONTHEWEB είναι έργο που ανήκει στην E-GROWTH και παρέχεται συνδρομητικά στους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε την υπηρεσία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ MYCART.GR

Το MyCart είναι μια πλατφόρμα της E-GROWTH που επιτρέπει σε όλους να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γρήγορα και εύκολα. Είναι μια εύκολη στην χρήση αλλά ταυτόχρονα παντοδύναμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με αμέτρητες δυνατότητες, γρήγορη και έξυπνη.

Η υπηρεσία επιτρέπει την διαχείριση των εγκαταστάσεων του ηλεκτρονικού καταστήματος, τις δυνατότητές του, την επέκταση της συνδρομής του κτλ. Γίνεται χρήση του WHM API ώστε οι εγκαταστάσεις να γίνονται αυτόματα και με πλήρη συμβατότητα με το cPanel.

Υπηρεσία Mycart.gr

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ "ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ"

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

Έχουμε κατασκευάσει ιστοσελίδες που σερβίρουν αποτελέσματα αναζήτησης εκατοντάδων χιλιάδων εγγραφών.
Τα Gynaikeia.com & Gynaikeia.gr αποτελούν ζωντανά παραδείγματα αυτού του είδους εφαρμογών
όπου γίνεται εισαγωγή εκατοντάδων χιλιάδων εγγραφών και παρουσιάζονται με έναν έξυπνο τρόπο.

Gynaikeia.com
Gynaikeia.gr

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ & ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ PROJECT!

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ E-LEARNING PERFECT-eCLASS

Υποστηρίζουμε, αναβαθμίζουμε και αναπτύσουμε νέες δυνατότητες για μια από τις καλύτερες πλατφόρμες e-learning στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η πλατφόρμα της PerfecteClass υποστηρίζει τεχνολογίες όπως BigBlueButton, H5P, LaTeX και διαθέτει εργαλεία όπως εννοιολογικούς χάρτες, ηλεκτρονικά βιβλία και  ερωτηματολόγια.

Καλώδιο που συνδέει 2 σημεία

"ΓΡΑΦΟΥΜΕ" PLUGINS

Μπορούμε να δημιουργήσουμε modules,themes & plugins για μια πληθώρα συστημάτων που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα πασίγνωστα:

  • WordPress
  • CS-CART
  • OPENCART

MOBILE APPS DEVELOPMENT

Οι κινητές συσκευές έχουν κατακλήσει την ζωή μας. Κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, smart watches και wearables είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά.

Φτιάχνουμε την δική σας εφαρμογή για κινητές συσκευές. Μπορούμε να δημιουργήσουμε εφαρμογές για Android αλλά και για iOS.

Κινητό με πολλά εικονίδια εφαρμογών
Το start menu των Microsoft Windows

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ DESKTOP ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μπορούμε να κατασκευάσουμε desktop εφαρμογές για όλες τις εκδόσεις των Windows ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας και απαιτήσεων.
Ειδικευόμαστε σε προγραμματισμό εφαρμογών αποθήκης και αυτοματισμούς και οποιαδήποτε εφαρμογή για χρήση offline.

Η E-GROWTH διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή προγραμμάτων υπολογιστών και στο περιβάλλον των Windows. Έχουμε κατασκευάσει εφαρμογές που δουλεύουν στο LAN και με διακριτούς ρόλους χρηστών και δικαιώματα.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΙ CUSTOM; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αφήστε μας το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημά σας.