Ψάχνεις προγραμματιστές για επόμενο project σου; Custom Software Development by E-GROWTH

Η E-GROWTH είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή λογισμικού για το web και όχι μόνο. Με χρήση διάφορων γλωσσών προγραμματισμού όπως PHP και Java καθώς και frameworks όπως τα Laravel και Flutter. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η E-GROWTH έχει αναπτύξει ικανότητες στην κατασκευή λογισμικού για πολλές διαφορετικές πλατφόρμες και συστήματα. Επίσης διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση στα CS-Cart, WordPress & Opencart. Μερικές από τις πλατφόρμες και τα προγράμματα που έχουμε κατασκευάσει κατά καιρούς είναι:

LiveOn

Μια από τις πλατφόρμες που έχει κατασκευάσει η E-GROWTH είναι η LiveOn, μια πλατφόρμα που αφορά στην ψηφιοποίηση μιας εταιρείας. Η LiveOn δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια πλήρη και σύγχρονη παρουσία στο διαδίκτυο, και να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες τους online. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, δυνατότητες networking και είναι σχεδιασμένη για να είναι φιλική προς τον χρήστη και εύκολη στη χρήση. Επίσης, υπάρχουν δεκάδες addons τα οποία έχουν κασκευαστεί για την πλατφόρμα με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος περιπτώσεων.

Cretaforce

Μια άλλη πλατφόρμα που έχει κατασκευάσει η E-GROWTH είναι η Cretaforce, η οποία αφορά στο διαχειριστικό πελατών εταιρείας hosting. Η Cretaforce δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αγοράζουν τα πακέτα hosting και τα domains τους καθώς και τις επαφές αλλά και τα στοιχεία τιμολόγησής τους online, με μια ενιαία και εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης.

E-Learning

Επιπλέον, η E-GROWTH έχει εμπειρία στον χώρο του e-learning software. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία έχει αναπτύξει λογισμικό για τη δημιουργία και τη διαχείριση e-learning πλατφόρμων. Αυτό το είδος του λογισμικού είναι χρήσιμο για εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν εκπαίδευση σε απόσταση.

Custom software development

Κατά καιρούς, έχουμε κατασκευάσει αμέτρητες εφαρμογές. Ενδεικτικά μερικά παραδείγματα:

 • Προγράμματα για ασφαλιστικές εταιρείες και γραφεία.
  Με πλήρη διαχείριση των πελατών, συμβολαίων και οχημάτων καθώς και με εξειδικευμένες αναφορές και ενημερώσεις λήξης συμβολαίων.
 • Προγράμματα για ξενοδοχεία και εστιατόρια. 
  Με δυνατότητες tables & seat management, διαιτολόγιο πελατών και διαχείριση και σχεδιασμό αιθουσών και πολλά περισσότερα.
 • Παραγγελιοληψία φαγητού
  Πίτσα, fast-food κτλ
 • Εφαρμογές για δημιουργία meetings
  Ραντεβού, ειδοποιήσεις, διαθεσιμότητες κτλ
 • Εφαρμογές HR
  Διαχείριση βιογραφικών, αναζήτηση υποψηφίων, δημοσίευση θέσεων εργασίας κτλ
 • Custom CMS
  Πλήρως λειτουργικά και εύκολα στην χρήση CMS για επιχειρήσεις.

Με όλη αυτή την εμπειρία, τη χρήση των προηγμένων τεχνολογιών και των καλύτερων πρακτικών ανάπτυξης λογισμικού και τις ικανότητές της, η E-GROWTH είναι σε θέση να κατασκευάσει λογισμικό για μια ποικιλία πλατφόρμων. Αυτές οι πλατφόρμες μπορεί να περιλαμβάνουν ιστοσελίδες, web applications, mobile applications και ηλεκτρονικά καταστήματα. Με την προσήλωση στην ποιότητα και την επαγγελματική τους προσέγγιση, η E-GROWTH διασφαλίζει την παροχή προσαρμοσμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών της.

Τέλος, η E-GROWTH είναι μια εταιρεία που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στην ανάπτυξη λογισμικού και είναι συνεχώς ενημερωμένη για τα νέα εργαλεία και τεχνολογίες.

Εμπιστευτείτε μας την κατασκευή του επόμενου project σας