Νέα Έκδοση της Πλατφόρμας CRETAFORCE: Μια επιτυχημένη πλατφόρμα, έγινε απλά καλύτερη.

Λογότυπο CRETAFORCE

Η τεχνολογία και η ανάπτυξη λογισμικού συνεχώς εξελίσσονται, προσφέροντας στις επιχειρήσεις νέες δυνατότητες και εργαλεία για την αποτελεσματική λειτουργία τους. Η E-GROWTH, μία εξειδικευμένη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, έχει καταφέρει να αποκτήσει πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτόν και να ξεχωρίσει για τις επιτυχημένες της υλοποιήσεις. Μία από αυτές τις επιτυχημένες υλοποιήσεις είναι η νέα έκδοση της πλατφόρμας της CRETAFORCE, η οποία αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το δημοφιλές framework Laravel.

Η πλατφόρμα της  CRETAFORCE είναι μία προηγμένη εφαρμογή που παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να μεταφέρουν domain names, αλλά και να αναζητήσουν και να κατοχυρώσουν νέα ονόματα χώρου στο Ελληνικό μητρώο (ΙΤΕ), το Ευρωπαϊκό μητρώο (EURID) και το διεθνές μητρώο (ENOM). Αυτό παρέχει στους πελάτες ευελιξία και ευκολία στη διαχείριση των domain names τους, καθώς μπορούν να τα μεταφέρουν και να τα κατοχυρώσουν μέσα από μία ενιαία πλατφόρμα.

Επιπλέον, η πλατφόρμα CRETAFORCE επιτρέπει στους πελάτες της να αγοράσουν και να διαχειριστούν πακέτα hosting ή και dedicated servers μέσω της εφαρμογής CretaPanel. Το CretaPanel είναι μία πλατφόρμα διαχείρισης πακέτων φιλοξενίας με παρόμοιες δυνατότητες με το δημοφιλές cPanel. Οι πελάτες της CRETAFORCE μπορούν να διαχειρίζονται τα websites τους, να δημιουργούν email λογαριασμούς, να διαχειρίζονται τις βάσεις δεδομένων τους και πολλά άλλα, με έναν απλό και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο.

Μία σημαντική λειτουργία που προσφέρει η πλατφόρμα CRETAFORCE είναι η υποστήριξη διπλής πιστοποίησης (Two-Factor Authentication – 2FA). Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας στους λογαριασμούς των χρηστών, απαιτώντας επιπλέον επιβεβαίωση κατά την είσοδο στην πλατφόρμα. Η διπλή πιστοποίηση εξασφαλίζει ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα κτους και προστατεύει από ανεπιθύμητη πρόσβαση ή κακόβουλες ενέργειες.

Η E-GROWTH έχει αποδείξει την εξειδίκευσή της στην ανάπτυξη λογισμικού, και ειδικά στο Laravel development. Το Laravel είναι ένα δημοφιλές PHP framework που παρέχει ένα εύκολο στη χρήση, αλλά ισχυρό περιβάλλον ανάπτυξης για τη δημιουργία προηγμένων ιστοσελίδων και εφαρμογών. Η E-GROWTH, εκμεταλλευόμενη την πολυετή της εμπειρία και την εξειδίκευσή της στο Laravel, κατάφερε να αναπτύξει μία πλατφόρμα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας για την CRETAFORCE.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί η ίδια η CRETAFORCE, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας (hosting) στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και έχει αποκτήσει ευρεία βάση πελατών. Με την επέκταση της πλατφόρμας CRETAFORCE και την προσθήκη νέων λειτουργιών και δυνατοτήτων, η CRETAFORCE συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες της.

Συνολικά, η νέα έκδοση της πλατφόρμας CRETAFORCE αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την εξέλιξη και τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες. Με τη συνεχή ανάπτυξη και την προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς, η CRETAFORCE διατηρεί τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας στην Ελλάδα. Με τη συνεργασία της με την E-GROWTH και την εξειδίκευσή της στο Laravel development, η CRETAFORCE συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της εξελιγμένες λύσεις και αξιόπιστες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.